Afbeeldingen/Home/P1000216.JPGIk heb een brede belangstelling, mede door de vele contacten met studenten en hun zoveel verschillende studierichtingen. Bovendien hoor ik niet alleen over studeren: zelf doe ik het ook nog. Ik voel mij uitgedaagd door hermeneutische vragen: 'Hoe leg je de link ván de Bijbel naar deze (post)moderne tijd?' In mijn huidige onderzoek laat ik dit soort vragen dan ook terugkomen. 

Naast mijn werk geniet ik van literatuur, muziek, zwemmen, én niet te vergeten, van mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.

Met deze website hoop ik goed bereikbaar te zijn voor jullie. Zo kun je op verschillende manieren contact met mij opnemen. Onder ik wil een afspraak maken vind je meer informatie. Ook kan ik op de website actuele informatie geven over bijvoorbeeld de verschillende cursussen. Een ander belangrijk aspect van deze site is de mogelijkheid om je in te schrijven. Je maakt daarme een eigen account aan waarin je informatie kunt opgeven. Over je studie en adres bijvoorbeeld. Meer informatie hierover vind je onder 'ik ben student'.